Midsummer Night’s Dream

Ervaar de betovering van Shakespeare’s tijdloze meesterwerk als nooit tevoren, nu de studentenverenigingen Musica Silvestra Orkest (MSO) en Primo Ballerino de handen ineen slaan om het ballet “Midsummer Night’s Dream” te presenteren.

Laat je meeslepen met de levendige melodieën van Felix Mendelssohn, ten hore gebracht in een adembenemend live optreden van het MSO. De meesterlijke interpretatie van Mendelssohns suggestieve composities voegt een rijke en dynamische laag toe aan het magische rijk van feeën, geliefden en ondeugende geesten.

Prima Ballerino brengt het toneel tot leven met een verhaal over liefde en fantasie. Ervaar hoe het tijdloze verhaal zich ontvouwt in een naadloze samensmelting van Mendelssohn’s meesterwerken en de betoverende choreografie gemaakt door Primo Ballerino’s getalenteerde dansers.

Deze samenwerking overschrijdt de grenzen van muziek en dans in een fusie die de essentie van Shakespeare’s klassieker vat. Van de delecate “pas de deux” tot de levendige feesten van de feeën, elk moment is een harmonieuze viering van kunstzinnigheid en verhaalvertelling.

Kom langs voor een onvergetelijke avond op 9 of 10 juni in de Schouwburg Hengelo. Bemachtig nu je kaarten en bereid je voor om meegenomen te worden op een magische reis die de tijd overstijgt die een blijvende indruk op je hart en ziel achterlaat.

Locatie & Tijden
– Zondag 9 juni om 15:00 in de Schouwburg Hengelo
– Maandag 10 juni om 20:00 in de Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo

Een ticket kost €17.50, of €12.50 als u een UnionCard heeft. Tickets kunnen gehaald worden bij de Schouwburg Hengelo. We zullen hier een link naar toevoegen wanneer deze geopend is.