Nieuws

Open Repetitie 12/02 & 26/02

Op 12 en 26 Februari 2024 heeft het MSO open repetities! Een open repetitie is de ideale kans om te ervaren hoe het is om in het MSO te spelen. Ben je (misschien) geinteresseerd? Kom vooral langs om een keer te proberen.

De open repeties zijn:

  • Maandag 12 Februari 19:30 (Vrijhof)
  • Maandag 26 Februari 19:30 (Vrijhof)

Vrijhof gebouw, University of Twente, De Veldmaat 5, 7522 NM Enschede

Laat ons even weten als je langskomt op info@mso.utwente.nl, dan zorgen we ervoor dat je muziek voor je klaarligt. Mail ons ook als je geen eigen instrument hebt, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Open repetitie 06/03!

We hebben ons winter programma net afgerond en zijn begonnen met de voorbereidingen voor de zomer, en dat betekent: nu is het perfecte moment om het bij het orkest te komen! Je kan dan zelfs nog mee met onze orkestreis naar Kopenhagen!

Voel je vrij om bij de open repetitie langs te komen, ook als je het nog niet zeker weet of alleen wilt kijken. Hij is op 6 maart om 19.30 in de Agora, Vrijhof, op de campus (De Veldmaat 5, 7522 NM Enschede). Stuur ons een mail (zodat we je muziek kunnen printen) naar info@mso.utwente.nl. Voor informatie, zie de speel met ons pagina.

Nieuwe dirigent

Afgelopen concerten hebben wij afscheid moeten nemen van onze dirigent, Peter Bogaert. Peter heeft ons 7 jaar lang begeleid en hebben wij veel plezier mee gehad.
Dit jaar starten wij onder leiding van een nieuwe dirigent, Hanrich Claassen. Wij kijken uit naar onze nieuwe samenwerking en het komende seizoen!