Speel in het MSO

Het MSO is op zoek naar nieuwe leden! Speel jij een instrument dat in een symfonie orkest hoort?

Het is erg leuk om samen te spelen in een symfonie orkest. Wij zijn een actieve en gezellige groep met ongeveer 30 leden tussen de 16 en 30 jaar. Tijdens de repetities doen we natuurlijk hard ons best, maar daarnaast hebben we ook veel plezier samen rond de repetities of bij de georganiseerde activiteiten.

Kom langs
Als het je leuk lijkt om eens te kijken of met ons mee te spelen, dan nodigen we je van harte uit voor een van onze repetities op maandagavond. Deze repetities vinden plaats in de Vrijhof van de Universiteit Twente, in de Agora en duren van 19:30 tot 22.00 uur. Na afloop drinken we meestal nog wat in het Sportcentrum. Meedoen is uiteraard volledig vrijblijvend.

Wil je een keer komen kijken of meespelen bij het MSO? Of heb je nog vragen? Stuur ons een mail naar info@mso.utwente.nl en we helpen je graag verder.

Muzikant zonder instrument?
Voor studenten die wel graag in het orkest zouden willen spelen, maar geen muziekinstrument hebben is er de mogelijkheid om bij het Campus Instrumenten Fonds (CIF) een instrument te lenen. De collectie van CIF bestaat momenteel uit ongeveer 15 strijk- en blaasinstrumenten. Voor meer informatie, stuur ons een mail naar info@mso.utwente.nl.