Open rehearsals August 31st, September 7th &14th

Heb je zin om bij het MSO, hét studenten symfonieorkest van de Universiteit Twente, mee te spelen? Kom dan naar onze open repetities op 31 augustus, 7 en 14 september. De repetities zijn van 20:00 tot 22:30 in de Audiozaal in de Vrijhof. Neem je instrument mee en speel gewoon mee. Stuur even een mailtje naar secretaris@mso.utwente.nl en dan zorgen wij ervoor dat er muziek klaarligt. Hopelijk tot dan!

Are you interested in playing with the MSO, the student symphony orchestra of the University of Twente, next year? On Augustus 31st, September 7th and 14th we are having open rehearsals, which are from 8 - 10:30 pm in the Audiozaal in the Vrijhof. Take your instrument with you and play with us. Send a mail to secretaris@mso.utwente.nl and we will make sure that the sheetmusic is available for you. We hope to welcome you at our rehearsals!