Dirigent

Peter Bogaert is onze dirigent sinds 2015. Elke maandag probeert hij ons elke hoekje van ons repetoire te tonen. Je kunt er dus vanuit gaan dat de repetitie een energieke en fascinerende beleving is, ongeacht wat er gebeurt.

Peter is co-concertmeester van het Orkest van het Oosten en daarnaast is hij erg actief als concertmeester en violist in Nederland en daarbuiten. Als dirigent en componist geniet hij van een breed stilistisch spectrum, waarbij hij even graag de productie van Jesus Christ Superstar van de Universiteit Twente dirigeert als hij een eigenzinnige versie van Gaudeamus Igitur componeert voor de opening van het academisch jaar van de Universiteit Twente!

Als het je leuk lijkt om Peter te ervaren, wordt dan lid van MSO! Voor meer informatie kun je Peter volgen op Facebook.