MSO bestaat 50 jaar!

Dit collegejaar is het zover: Het MSO viert haar 50-jarig bestaan! Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom is de lustrumcommissie nu al een jaar bezig om een spetterend lustrum te organiseren.

De eerste plannen zijn al uitgewerkt aan een aantal andere zaken wordt nog hard gewerkt. Wat in ieder geval al vaststaat, is dat we op zaterdag 20 juni in de Grote Kerk op de Oude Markt een spetterend lustrumconcert zullen geven. Zet deze datum dus vast in je agenda! Ter gelegenheid van het lustrum, zal er daarnaast een oud-leden orkest worden opgericht. Oud-leden van het MSO ontvangen hier binnenkort een uitnodiging voor. Dit oud-leden orkest zal ook een deel van het programma van het lustrumconcert voor haar rekening nemen. Natuurlijk gaan we ook dit jaar op repetitieweekend, maar dat zal dit keer extra speciaal zijn. Hoe precies? Dat blijft nog een verrassing!

Via deze website zullen we iedereen op de hoogte houden van de vorderingen van de commissie, de aankomende activiteiten en andere zaken met betrekking tot het lustrum. Kom dus af en toe even hier kijken en hopelijk tot ziens bij het lustrumconcert!

Tags: